dilluns, 27 d’octubre del 2014


ADDICC ALS VIDEOJOC

Per a la gent de la nostra edat el videojocs es la seva primera font de distracció. La majoria adolescents lo primer que fa quan arriba a casa el primer que fa el viciar-se alguna consola.
S'han fet probes a adolescents, un 50% de la població activa ( joves de 10-18 anys) tenen una addicció als videojocs.
Amb les noves tecnologies, han fet que molts adolescents s'enganxin encara més.
Hem comentat amb la classe, les causes que poden passar quan perds una partida o els teus pares et fan tancar la consola; una de les sensacions es matar algú, tirar la play per per la finestra o “rebentar-la”.
Quan els teus pares et fan tancar la consola, no fem cas. Ens demanen que fem coses per col·laborar a casa i nosaltres continuem jugant.
Els nostres pares ens deixen un termini de temps perquè no ens arribem a enganxar als vídeojocs.
Si ens viciem al xat de l 'ordinador o del mòbil, pots suspendre exàmens del cole. Tu vols parar de jugar però el teu cervell no pensa en res més.
Si ens acabem enganxant, podem arribar a deixar de banda la nostra família, amics...
Un dels problemes dels videojocs es que son addictius, es a dir: tenen uns gràfics “tope de xulos” i això fa que sense ser nosaltres conscients ens enganxem molt ràpid, les pantalles son molt duradores i interessants; un altre motiu per seguir jugant, quan et passes una et deixen amb intriga de la pantalla que et ve a continuació...


Aquest enllaç us envia a la pagina oficial de TV3, un cop allà et sortira la opció de veure un vídeo.
( no es obligatori veure l vídeo )



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada